Cherry Creek North Medical

comm_CherryCreek_03
comm_CherryCreek_03

comm_CherryCreek_08
comm_CherryCreek_08

comm_CherryCreek_04
comm_CherryCreek_04

comm_CherryCreek_01
comm_CherryCreek_01

comm_CherryCreek_07
comm_CherryCreek_07

comm_CherryCreek_02
comm_CherryCreek_02

Int 3_8x10 version_JPEG
Int 3_8x10 version_JPEG

Hallway_8x10 version_JPEG
Hallway_8x10 version_JPEG

Stairwell_8x10 version_JPEG
Stairwell_8x10 version_JPEG

west hall
west hall

Int 1_8x10 version_JPEG
Int 1_8x10 version_JPEG

Int 2_8x10 version_JPEG
Int 2_8x10 version_JPEG

comm_CherryCreek_09
comm_CherryCreek_09

comm_CherryCreek_05
comm_CherryCreek_05

comm_CherryCreek_06
comm_CherryCreek_06

comm_CherryCreek_10
comm_CherryCreek_10


Denver, CO
2010

An existing three story building in the Cherry Creek North business district in Denver is renovated for four tenants. The front fa├žade is a clean composition of transparent and translucent surfaces that references the clinical nature of the tenants while providing a clear identity for each entrance. Inside, warm surfaces of teak wood and bamboo call to mind luxury yachts of yesteryear.

2011 AIA Denver Merit Award
2011 AIA Colorado Honor Award
2010 Denver Mayor’s Design Award